More

  Anamaria Borlan : Informaţii despre AntareSFest 2024 (I)

  DE NIC DOBRE14 MARTIE 2024ANTARESFEST 2024
  Omul gospodar se pregăteşte – odată cu primele semne ale primăverii – de recoltă bogată la toamnă. Încercăm şi noi, la Antares Club, să fim buni gospodari şi să pregătim cum se cuvine a opta ediţie a AntareSFest (3-6 octombrie 2024).
  Tema acestei ediţii va fi „Viitorul umanităţii, umanitatea viitorului”; avem în vedere adresarea unor subiecte de actualitate care pot marca viitorul umanităţii (conflictele militare în desfăşurare, redesenarea spaţiilor geopolitice etc) precum şi subiecte care ţin de umanitatea unui viitor în care inteligenţa artificială va fi din ce în ce mai prezentă şi mai intruzivă în viaţa noastră de zi cu zi. Şi ca să nu ne luăm prea în serios cu subiecte care ne pot pune pe gânduri, intenţionăm să avem cea mai substanţială sesiune de lansări de carte şi discuţii cu autorii pe care am avut-o vreodată la AntareSFest, discuţii libere pe teme literare. Probabil vom deschide cutia Pandorei şi vom vorbi şi despre filmul Dune: Part Two.
  În acest an ne propunem şi să fim mult mai aproape de generaţia tânără, să-i motivăm să fie alături de noi prin atelierul de grafică susţinut de neobositul Adrian Barbu precum şi prin cursuri de scriere, un club de lectură şi alte activităţi literare la care vor participa activ o serie de autori români contemporani, inclusiv invitaţi surpriză care nu au legătură cu subgenurile SFFH.
  Nu încă.
  Ne bucurăm şi în acest an de găzduirea şi parteneriatul Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” din Braşov, precum şi de o nouă colaborare cu Modarom pentru activităţile zilei de joi, 3 octombrie 2024.
  În această perioadă pregătim dosarul pentru o nouă cofinanţare din partea Consiliului Judeţean Braşov.
  Vom fi din nou în transmisie directă pe Youtube. Şi pentru că ştim că v-a lipsit parada cosplay (şi nouă!) în acest an vom ieşi neapărat la plimbare sâmbătă seara pe Republicii costumaţi aşa cum numai noi ştim să o facem.
  Până la toamnă să ne auzim cu bine, numai cu veşti bun

   

   

  Latest articles

  spot_img

  Related articles

  Lasă un răspuns

  spot_imgspot_img

  Descoperă mai multe la Revista Zin | Science Fiction | Fantasy | Horror

  Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

  Continuă lectura