Victor Trifan : am făcut un scurt film de animație. SF. 3D. Cu nave și planete și toate cele.

0
313
Pun și eu acum oficial că am făcut un scurt film de animație. SF. 3D. Cu nave și planete și toate cele. Dar mai ales cu vocile incredibile ale lui Deiu si Miruna, fără de care n-aș mai fi avut niciun film. În a doua parte, îl puteți vedea „jucând” pe Andrei de la Diud, care a încăput in costumul pentru motion capture. Cu muzica de la Horea de la Blue Island Music care e un fel de Spotify pentru mine.
După lansare, Lucian Cristian Oancea a avut grijă să-mi tripleze numărul de vizualizări si sa faca filmul cunoscut printre fanii genului.
Și mai sunteți si voi, ăia mulți cu care am share-uit fragmente, variante intermediare, teste și care ati venit cu impresii, sfaturi, idei si încurajări. Știu că v-am cam bătut la cap dar m-ați ajutat mult. Teodor Trifan și Mihai Țițirig mai ales.
Ultima, dar nu cea din urmă, Raluca pentru tot.
Fara voi cei de mai sus, n-aș fi făcut nimic din ce veți putea vedea la linkul din primul comentariu.
Totul a început acum 5 luni cu „hai, mă, să instalez Unreal, că e gratis”, a continuat acum o lună cu „hai mă să particip și eu la concursul ăsta, că dau scholarship” și a ajuns azi, când am dat start la al doilea film.
Ăsta nu e perfect, aș mai fi lucrat o lună la el. Următorul va fi.
Enjoy. Si dacă-l vedeți până la capăt (are și „after credits”), lăsați aici, pe youtube, mail, whatsapp niște impresii, idei, sfaturi de viitor.
Vă mega-mulțumesc tuturor.

Lasă un răspuns