More

  Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy : FESTIVALUL LES FILMS DE CANNES À BUCAREST

  De 14 ani Asociația Cinemascop și Voodoo Films aduc în premieră în București și în țară filmele de la Cannes, cel mai prestigios festival de film din lume.
  Între 20 și 29 octombrie 2023, cea de-a 14-a ediție a festivalului „Les Films de Cannes à Bucarest” prezintă cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, cu proiecții și invitați speciali la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie și Cinema Union.
  Festivalul aduce și anul acesta premiere, filme premiate, avanpremiere românești, întâlniri cu realizatorii filmelor, masterclass-uri, retrospective și evenimente profesionale, în toamnă, în capitală și în alte orașe din țară:
  „Killers of the Flower Moon”, „Poor Things”, „Sur l’Adamant”, „Fallen Leaves”, „About Dry Grasses”, „Perfect Days”, „Le Pays des sourds”, „The Old Oak”, „Être et avoir”, „Le Livre des solutions”, „Monster”, etc.
  „Les Films de Cannes à Bucarest” a fost inițiat în 2010 de regizorul Cristian Mungiu, cu sprijinul Delegatului General al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux.
  Vă invităm să rămâneți la curent cu cele mai noi știri despre ediția 2023 a Les Films de Cannes à Bucarest, urmărind noutățile publicate pe site și paginile oficiale de Facebook:

  Latest articles

  spot_img
  Articolul precedent
  Articolul următor

  Related articles

  Lasă un răspuns

  spot_imgspot_img

  Descoperă mai multe la Revista Zin | Science Fiction | Fantasy | Horror

  Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

  Continuă lectura