More

  Constantin Pavel : SEMNAL EDITORIAL!

  📖 DUMNEZEULE DE DINCOLO DE BURTA UNIVERSULUI – de Aurel Cărășel
  Captivanta poveste a lui Fernando Ferens, care descoperă că America în care trăiește ascunde secrete întunecate și că el însuși este stăpânul invizibil al lumii, sub numele de Cristofor Columb. O mafie genetică hotărăște însă să deconspire acest secret și să-i smulgă puterea.
  https://pavcon.ro/dumnezeule-de-dincolo-de-burta…/

  📖 MÂNTUIREA – de Eugen Gomboș
  Un thriller polițist-SF care ne aduce în fața unei realități cutremurătoare: dacă A Doua Venire a Mântuitorului va avea totuși loc? Și dacă ea se va produce chiar aici, în România?
  O carte care îți va da fiori, datorită implicațiilor filosofice și emoționale puternice, dar pe care nu o vei putea lăsa din mână nicio clipă!
  https://pavcon.ro/produs/mantuirea-eugen-gombos/

  📖 LUMEA RĂSTURNATĂ – de Sorin Nină
  Mai întâi s-a întâmplat în Europa. După care, întreaga Americă a rămas fără energie electrică. Şi apoi toată lumea.
  În cea de a patra parte a seriei “Arhanghelii Haosului”, aventura piticului Little Boss în universul ciudatului Zeu de praf venit din stele ne conduce spre noi descoperiri pe care banda de nelegiuiţi le fac în călătoria lor în spaţiu.
  Lumea răsturnată în care ajung supravieţuitorii cataclismului care a măturat Pământul îi pune la grea încercare pe toţi, scoţându-le la iveală forţe şi puteri despre care nu ştiau că le dețin. Vor reuşi oare carismaticele personaje să supravieţuiască noilor iluzii la care îi supune Zeul de praf şi să ajungă din nou pe Pământ?
  https://pavcon.ro/produs/lumea-rasturnata-sorin-nina/

  📖 Revista CSF EARTH 32
  CSF – Colecția Science-Fiction a ajuns la numărul 32, pe care vi-l propunem cu mare bucurie. Număr Special Aurel Cărășel! Cea mai apreciată revistă de literatură SF din România în format tipărit te îmbie cu povestiri SF și fantastice, precum și cu articole și eseuri dintre cele mai interesante.
  https://pavcon.ro/produs/revista-csf-earth-nr-32/

  Te așteptăm cu drag pe site sau, pentru comandă rapidă, direct la telefon și îţi mulțumim că ne eşti aproape și ne apreciezi munca!

   

  Latest articles

  spot_img

  Related articles

  Lasă un răspuns

  spot_imgspot_img

  Descoperă mai multe la Revista Zin | Science Fiction | Fantasy | Horror

  Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

  Continuă lectura